ONZE OPLOSSINGEN

… OM DE KEEL TE VERZACHTEN

Keelirritaties komen in de winter vaak voor. Zowel kinderen als volwassenen kunnen erdoor getroffen worden. Ook bij zachte temperaturen kan een banale verkoudheid uw keel snel overgevoelig maken. Ontdek hier onze oplossingen om de keel snel te verzachten.

… OM DE VERSTOPTE NEUS VRIJ TE MAKEN

Niets is minder aangenaam dan een verstopte neus! U slaapt slecht, u verliest uw smaak, u voelt zich zwak en vooral, u kunt niet meer doorademen. Geen paniek: er bestaan verschillende, doelgerichte en natuurlijke oplossingen om de verstopte neus vrij te maken.

… OM DE LUCHTWEGEN TE KALMEREN

Koude droogt uit en maakt de slijmvliezen gevoelig. Als men dan maar een beetje vermoeid is of stress heeft, kan er snel een behoorlijk storende hoest optreden, zeker als deze ’s nachts begint en de slaap verstoort. Ontdek hier hoe uw luchtwegen te kalmeren.

… OM VERKOUDHEDEN TE BESTRIJDEN

Er zijn er maar weinigen die ontsnappen aan een verkoudheid tijdens de winter. Eerst lekt uw neus, dan is hij verstopt, uw keel kriebelt, uw luchtwegen prikkelen en ziedaar, u bent vertrokken voor een zware week waarin u maar één ding verlangt: verlost zijn van deze vervelende verkoudheid.